Onder de Hooiberg Lasersnijden Service logo

Muurletters voor in slaapkamer zelf maken

Muurletters zijn populair! In veel trendy woonkamers hangen ze al: met mooie spreuken over familie het leven en andere positieve uitdrukkingen. Ook in slaapkamers kom je ze tegen. Maar, wat als je nu een zelf gemaakte spreuk of een speciaal lettertype wilt, die je nergens kant-en-klaar bent tegengekomen? Maak dan zelf een mooie wanddecoratie van muur letters!

Muur teksten zelf maken en ontwerpen!

Bij ons kunt u zelf uw eigen design maken die wij vervolgens in plastic (kunststof perspex) in hout of zelfs prachtig fineer kunt laten maken. Ook kunt u zelf bepalen hoe groot en met welke fraaie sierletters u de tekst wilt. Heeft u nog niet een uitgewerkt idee, maar weet u wel ongeveer wat u wilt? Wij kunnen ook een ontwerp voor u maken! Hieronder ziet u een voorbeeld van een prachtig ontwerp met bewust strakke letters van een naam met geboortedatum voor in een kinder slaapkamer. Deze letters zijn in zachte roze kleuren precies afgestemd op de kleuren van de slaapkamer.

Wilt u dit ook of heeft u een ander idee? Neem gerust contact met ons op, wij maken graag uw idee waar!muurletters text tekst slaapkamer zelf gemaakt roze ontwerp