Onder de Hooiberg Lasersnijden Service logo

Maatwerk maquette van een kathedraal

Wist u dat wij gespecialiseerd zijn in het bouwen van zeer fraaie en gedetailleerde maatwerk maquettes? Wij hebben verschillende eigen projecten zoals bijv. de maquette van dit prachtige en grote station, maar ook bijv. van verschillende grachtenpanden of het reconstrueren van authentieke trapgevels of bijzondere interieurs. Ook werken wij samen met andere partijen om maatwerk maquettes te bouwen of worden wij ingehuurd om specifieke delen uit te werken.

Verschillende bouw technieken voor maquettes

De basis voor de meeste constructies is lasersnijden. Wij hebben in de afgelopen jaren erg veel ervaringen en technieken ontwikkeld om hiermee vrijwel alle vormen op te bouwen. Maar, ook maken wij gebruik van 3d printing om bijv. ronde of meer organische vormen uit te werken in een maquette.

Op de onderstaande foto's is te zien hoe wij gebruik hebben gemaakt van een combinatie van lasersnijden en 3d printing voor het uitwerken van verschillende onderdelen van de maquette van deze kathedraal (St. Jan). Hier hebben wij o.a. hekwerken en gevelopeningen uitgewerkt.

Heeft u een maquette die u wilt laten uitwerken? Of in samenwerking met ons wil laten maken? Wij hebben meer dan voldoende kennis in huis om de mooiste bouwwerken te maken! Wij kunnen ook volledige maquettes zelf uittekenen voor productie! Neemt u gerust contact met ons op.

maatwerk maquette
maatwerk maquette
maatwerk maquette
maatwerk maquette
maatwerk maquette
maatwerk maquette