Onder de Hooiberg Lasersnijden Service logo

Spiegel graveren? Wij maken prachtige gegraveerde spiegels en glaswerk!

Hieronder ziet u het resultaat van een nieuwe graveer-opdracht dat wij enkele dagen geleden hebben geleverd! Hier maakten wij een prachtige gegraveerde spiegel met mooie sierletters. Naast de sierletters ziet u onderaan ook een kunstornament gegraveerd. Het ging hier om een uniek cadeau, maar gegraveerde spiegels zijn ook prima te maken voor als relatiegeschenk of ter gelegenheid van bijv. een jubileum.

Spiegels en glaswerk graveren zonder beperkingen

Niet alleen graveren wij spiegels of spiegelglas, wij kunnen ook glas graveren en wat we kunnen graveren op deze glazen oppervlakten is onbeperkt! Alles wat u ontwerpt kunnen wij graveren met onze krachtige lasermachine.

Uniek ontwerp voor graveerwerk van spiegels of glas

Voor het graveerwerk kunt u zelf een ontwerp aanleveren, maar het is ook mogelijk om ons een uniek ontwerp te laten maken voor spiegel of glaswerk. Neemt u hiervoor contact met ons op, dan kunnen wij een mooi voorstel doen voor een ontwerp. Want samen met de klant maken wij de mooiste objecten en en prototypen! Kijk maar eens naar onze 'inspiratie' pagina voor een kleine greep van werk wat wij allemaal hebben gemaakt met o.a. onze lasersnijmachine!

gegraveerde spiegel sierletters