Onder de Hooiberg Lasersnijden Service logo

Geweldig grote maquette (maatwerk)

Reeds enkele maanden zijn wij al bezig met een geweldig project! Wij maken volledig op maat het Dammtor station van Hamburg op schaal na. Het wordt een prachtig bouwwerk, volledig op schaal gemaakt van wel 5 meter breed! Het oorspronkelijke imposante Duitse bouwwerk heeft karakter omdat het rijk is aan vele klassieke details door de bouwstijl. Omdat wij veel ervaring hebben in o.a. de modelbouw, kunnen wij het maquette model ook van deze prachtige details voorzien! Onze werkplaats is uitgerust met verschillende lasermachines, waarmee wij eigenlijk geen beperkingen meer hebben voor het maken van maquettes. Dit complexe bouwwerk wordt uitgevoerd in verschillende materialen, zoals MDF, koper, perspex, plexiglas, multiplex. Daarnaast wordt alles prachtig op kleur gespoten in onze spuitcabine!

Maquette voor bouwprojecten & nieuwbouwprojecten

Dit geweldige project is één van onze vele projecten die wij al hebben gerealiseerd. Maar, ook hebben wij maquettes gemaakt voor verschillende andere bouw- en nieuwbouwprojecten. Hoewel er tegenwoordig veel mogelijk is met computer animaties, heeft een fysieke maquette op schaal nog altijd zijn waarde niet verloren, een maquette is blijvend en het helpt nóg beter om ruimte inzichtelijk te maken aan klanten, potentiele kopers, opdrachtgevers, etc.

Wij zijn maquette bouwers!

Voor maquette maatwerk op grote en kleine schaal zijn wij de meest unieke en toonaangevend in Nederland! Heeft u vragen over uw maquette project? Wij staan u graag vrijblijvend te woord! Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op via de website of telefonisch via 0172-572713

grote maquettebouw dammtor station architectuur
grote maquette bouw station Duitsland architectuur
grote realistische maquette station Duitsland
grote realistische maquette station Duitsland
grote realistische maquette station Duitsland