Onder de Hooiberg Lasersnijden Service logo

Veelgestelde vragen

 • Wat is onze levertijd?
  Wij verzenden meestal binnen 2 werkdagen. Een en ander is afhankelijk van uw bestand en materiaalkeuze. U kunt een spoedbestelling plaatsen voor een gegarandeerde 24 uur service.
  Een beller is sneller en afhalen of koerierservice is ook mogelijk.
 • Hoe duur zijn jullie?
  Wij rekenen per minuut.
  Indien u uw tekeningen goed voorbereid aanlevert zijn wij snel klaar.
  Ook is de materiaalkeuze van invloed op de uiteindelijke prijs. Wij hebben als bedrijf voordelige prijsafspraken gemaakt met de diverse leveranciers.
 • Hoe staat het met de kwaliteit?
  Voor het bedienen van de laserapparatuur is vakinhoudelijke kennis en ervaring nodig. Alhoewel we een jong bedrijf zijn beschikken we over beide. Wij leveren dan ook enkel werk af met de hoogste kwaliteit en stellen hoge eisen aan onszelf. U zult zeker tevreden zijn over uw werk van Onder de Hooiberg.
 • Heb ik verstand van tekenprogramma's nodig?
  Nee. Wel kunt u zelf uw prijs drukken, wanneer u zelf de digitale voorbereidingen hebt getroffen en wij enkel de instellingen hoeven te bepalen en op de printknop drukken.
 • Zijn jullie van Onder de Hooiberg beschikbaar voor advies?
  Ja. U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen over de verschillende mogelijkheden of met concrete tekenvragen. Ook is een uitgebreider consult mogelijk. Hier zullen wij een uurtarief voor rekenen.
 • Zijn jullie gevestigd onder een hooiberg?
  Ja! Klopt! Een dubbele...